TSD Piatra Neamt

duminică, 26 februarie 2012

Conferinta Organizatiei PSD-Piatra Neamt

        Duminica, 26 februarie 2012, a avut loc Conferinta Organizatiei Municipale Piatra Neamt a Partidului Social Democrat. La Conferinta au participat 202 delegati din partea organizatiilor locale PSD din Piatra Neamt.  D-l Senator Ion Chelaru a fost invitat sa conduca lucrarile Conferintei. La eveniment au participat, in calitate de invitati, lideri din conducerea Organizatiei Judetene a PSD Neamt, colegi din alte organizatii din judet si , din partea ACD , d-l Viorel Chirila , presedintele PNL-Piatra Neamt.
       In cadrul Conferintei s-au prezentat realizarile PSD-Piatra Neamt, pe durata mandatului 2010-2012, s-au facut proiecte de viitor si s-a ales conducerea Organizatiei Municipale pentru mandatul 2012-2014. D-na Aurelia Simionica a fost realeasa, in functia de Presedinte al Organizatiei PSD-Piatra Neamt, cu un zdrobitor scor de 178 voturi "PENTRU", in timp ce contracandidatul sau a obtinut doar 12 voturi in favoarea sa.
       Noua echipa aleasa la conducerea PSD-Piatra Neamt este formata din oameni hotarati sa contribuie major la castigarea scrutinurilor electorale din 2012 (alegerile locale si alegerile generale).


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu